Ergotræning.dk ejes af ergoterapeut Sif Hansen. 


Jeg er 47 år. Jeg er et smilende og energisk menneske, som brænder for at  arbejde med ergoterapi og samtaler.


Ergoterapi er for mig i bred forstand at støtte personer og grupper i at få mest muligt ud af deres hverdagsliv.


I ergoterapien inddrages både personen og gruppens værdier, ønsker og ressourcer, samtidig med at aktiviteter analyseres og inddrages sammen med de omgivelsesmæssige faktorer.


Ergoterapi og samtale handler altid for mig om at have respekt for den anden, samt forsøge at fastholde en støttende og nysgerrig relation, som understøtter samarbejdet.

 

Jeg har som ergoterapeut arbejdet i mange år indenfor det sociale og psykiske område, både som ergoterapeut, mentor, konsulent og bostøtte.


Jeg har erfaring i samarbejdet med mennesker med psykiatriske diagnoser, socialt udfordrede, stressramte og traumatiserede. 


Jeg har i mit liv haft interesse i fysisk træning, samt har undervist i mange forskellige træningsformer. Jeg startede med undervisning i gymnastik, da jeg var 17 år og har undervist lige siden. 


Jeg underviser og træner indenfor den funktionelle gener og er selv i øjeblikket bedst optaget af crossfit træningen og arbejdet med at blive den bedste og stærkeste udgave af mig selv.This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend